Hørsholm Skole


Multiverset


Kokkedal Slot


Oehlenschlægersgade Skole


Forfatterhuset

OM KJÆR OG LASSEN 

PROJEKTER

KOMPETENCER


KONTAKT

 
 

AKTUELT

 

5.12.2014

DSBs gamle hovedkvarter i Sølvgade

Kjær & Lassen Entreprise skal ombygge første del af det tidligere hovedsæde for Ejendomsselskabet Norden. Den fredede ejendom i Sølvgade skal udvikles til i ca. 450 ungdomsboliger. Ligeledes renoveres klimaskærmen, vinduer mm. Projektet gennemføres i samarbejde med Procon Dammark og Over Byen Arkitekter.

1.5.2014

Copenhagen Business School flytter til nye lokaler på Frederiksberg

Kjær & Lassen byder på det nye CBS-Handelshøjskolen, der i fremtiden skal huse det gamle Hamlet Hospital. Projektet består af en stor ombygning på 8000 m2 til nye moderne undervisningslokaler. Rådgiver på sagen er Rønnow Arkitekter og Bascon. Det skal udføres i hovedentreprise på kort tid til en budgetsum på ca. 65 mio.

9.4.2014

Prækvalificeret til ny daginstitution i Rudersdal

Kjær & Lassen er valgt som en af de 5 bydende i forbindelse med om- og tilbygning af nyt Børnehus på Bakkevej i Birkerød. Projekt er tegnet af Virumgaard Arkitekter med en byggesum på godt 15 mio.

4.4.2014

Prækvalificeret på Kollegiet, Gl. Køge Landevej

Kjær & Lassen skal afgive pris på ombygning af 4 eksisterende bygninger til nyt bosted for hjemløse. Københavns Ejendomme er bygherre og det er Bbp Arkitekter der står for projektet. Hovedentreprise med budget på mellem 50-60 mio.

2.4.2014

Danmarks Rockmuseum skal opføres i Roskilde

Kjær & Lassen er Prækvalificeret til den videre tilbudsgivning på Kulturcentret Rockmagneten. Et spændende projekt der er tegnet af Cobe Arkitekter for Anlægsfonden Danmarks Rockmuseum. Projektet skal udføres i en hovedentreprise til ca. små 100 mio.

26.02.2014 

Prækvalificeret til specielinstitutionen Langhuset

Ombygning til 30 nye boliger for psykisk belastede. Projektet står Kant Arkitekter for med Københavns Kommune som bygherre. Hovedentreprise til et budget på ca. 35 mio.

05.11.2013

Prækvalificeret som totalentreprenør i Køge Kommune
Kjær & Lassen har sammensat et stærkt team bestående af Bbp Arkitekter og Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma. Teamet skal afgive pris på en ny SOSU- skole på 3200 m2. Budgetsum ca.50 mio

23.09.2013

Prækvalificeret i Rudersdal Kommune
Kjær & Lassen afgiver tilbud på om-tilbygning på daginstitutionen Kohavehuset i Rudersdal, Projektet udbydes som en hovedentreprise af Site Arkitekter og Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma. Budgetsum 25-30 mio

13.6.2013
Nyt kontordomicil i Nærum for Aberdeen Asset Management
Kjær & Lassen skal stå at omdanne nyt hovedsæde for det engelske forsikringsselskab Willis i eksisterende bygning på 6000 m2. Nye kontorfaciliteter, facader og anlægsarbejder. Opgaven udføres i hovedentreprise i samarbejde med Ag5 på bare 12 uger. Budgetsum 32 mio.  

7.6.2013

30 nye boliger i Bomiparken for Boligselvskabet FSB
Kjær & Lassen er udpeget til at opgradere 3 blokke i Bomiparken på Amager. 60 boliger omdannes til 30 tidssvarende større boliger. Opgaven er i hovedentreprise med Kant Arkitekter som Rådgivere. Budgetsum 22. mio.

KVALITET TIL TIDEN

Kjær & Lassen Entreprise er en dansk entreprenørvirksomhed der har rødder helt tilbage fra 1987. Vi varetager alt inden for renovering, energirenovering, ombygning, miljømæssige renoveringer og nybyggeri i Danmark. Naturligvis under hensyntagen til miljøet. Afhængig af opgavens omfang og kompleksitet optræder vi som totalentreprenør, hovedentreprenør, storentreprenør eller fagentreprenør.

 

Vores filosofi er: Kvalitet til tiden!

 
 


Kjær & Lassen Entreprise A/S • Kirstinehøj 67 • 2770 Kastrup • Tlf.: 3614 1500 • bm@kjaer-lassen.dk
Copyright © 2010 Kjær & Lassen